Altıyol İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin, tarihi ve kültürel mirasımızı koruyan, çağımızın gereklerini anlayabilmek için doğru bilgiye ulaşan ve bu bilgiyi kullanabilen, dini ve milli değerlerimizi benimseyen/yaşayan örnek davranışlar sergileyen, “bir lisan bir insan” düşüncesi ile yabancı dili en verimli şekilde öğrenen, okuyan, araştıran, teknolojik yeniliklere açık olan, daima kendini yenileyen ve geliştiren, dayanışma ve kardeşlik duygusu içerisinde takım ruhu ile hareket edebilen, sorumluluklarının farkında olan, kendine güvenen, yarınlara umutla bakan, kararlı ve güvenilir bireyler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimizde insana, düşünceye, inanca, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayalı bir öğretim anlayışının yayılmasına katkıda bulunarak, geleceğe hazırlanırken bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen kişiler olarak yetiştirip İslam Dini´nin ve Milli kültürümüzün liderliğini yapmak ve problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren, kişilik sahibi insanlar olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: BAŞLAMA 08:30 BİTİŞ 14:40
Yabancı Dil: İngilizce, Arapça
Sportif Etkinlikler: Masa Tenisi - Satranç - Voleybol Takımı - Futbol Takımı - Atletizm
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (482) 387-1023

WEB - https://altiyoliho.meb.k12.tr

Adres - ALTIYOL MAH. ALTIYOL KÜME EVLERİ ALTIYOL İLKOKULU YENİ BİNA BLOK NO 10/1 DARGEÇİT / MARDİN

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz Altıyol Mahalllesi sınırları içerisinde yer almaktadır.

Ulaşım Servislerle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine Uzaklık: 10 Kilometre İl Merkezine Uzaklık: 83 Kilometre