Okulumuz Öğrencilerine İmam Hatip Okulları Hedeflenerek Düzenlenen Mesleki Yarışmaların Tanıtımı Yapıldı

30.11.2018 157

İmam Hatip öğrencilerimizin mesleki gelişimini desteklemek maksadıyla Arapça Öğretmenimiz Muhammed Nur Gündüz hocamızın katkılarıyla mesleki yarışmaların tanıtımı yapıldı. Öğrencilerimizin Arapça, Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma, Bilgi Yarışmaları gibi çeşitli yarışmalara katılımının teşviki sağlandı. Başvuru koşulları ve başvuru tarihleri hakkında bilgi verild. Ayrıca bu bağlamda gerçekleştirilecek gönüllü kurslara öğrencilerimizin katılımı sağlanarak ders dışında da öğrencilerimizin yarışmalara hazırlanarak kaliteli zaman geçirmeleri ve zararlı alışkanlıklardan azami ölçüde uzak durabilmesi hedeflendi.

30-11-201830-11-201830-11-2018