Öğretmenlerimiz İftar Yemeğinde Buluştu

Altıyol İlkokulu / İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri iftar yemeğini birlikte yaptı. Midyat'ta gerçekleşen iftar, karşılıklı sohbet ve ortak konuların bir arada istişaresi ile sürdü. Yemeğin ardından tatlı yemek ve gecenin ilerleyen vakitlerine değin sohbetlerini sürdürmek üzere bir tatlı işletmesinde bir araya geldiler.

04.04.2024 45

Öğretmenler arası kaynaşma ve dayanışma ruhunun güçlendirilmesi, okuldan artan kalan zamanları bir arada değerlendirilmesi ve etkili eğitim öğretim faaliyetleri için birliktelik ruhunun geliştirilmesi maksadıyla sosyal etkinliklerini sürdüren okulumuz öğretmenleri, Midyat'ta özel bir lokantada iftar yemeği programı düzenledi. Altıyol İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulunda görev yapan öğretmenlerin iştirak ettiği etkinlik, kılınan akşam namazının ardından bir tatlı işletmesinde devam etti. Gerek eğitim öğretim konuları gerekse genel gündem konuları bağlamında karşılıklı görüş alışverişinin gerçekleştiği etkinlik gecenin geç saatlerine kadar sürdü. 03 Nisan 2024 Çarşamba günü Midyat'ta yapılan etkinlik, bütün öğretmenlerimizin memnuniyet ve karşılıklı iyi niyet temennileri ile sona erdi.

04-04-202404-04-2024