Veliden Öğretmenlere İftar Daveti

Altıyol okulları öğretmenleri velilerin iftar davetine katıldı. Gürışık'ta ikamet eden veli, öğretmenlerle bir arada olmak, kaynaşmak ve eğitim paydaşlarının birbirlerini daha yakından tanımaları için iftar yemeği davetinde bulundu. İlkokul ve ortaokulda görev yapan tüm idareci ve öğretmenlerin iştirak ettiği iftar yemeği etkinliği, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

25.03.2024 43

İmam Hatip Ortaokulu 8/A sınıfında öğrenim gören Mehmet Turan AKYOL'un ailesi Altıyol İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu idareci ve öğretmenlerini iftar yemeğinde ağırladı. Her yıl çeşitli kesimlerle iftar yemeğinde buluşmayı gelenek haline getiren AKYOL ailesi, bu yıl öğretmenlerle bir arada olmayı tercih etti. 21 Mart Perşembe günü Abdussamet AKYOL'un evinde gerçekleşen etkinlik, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Yer sofrasında aile ile bir arada yenilen iftar yemeğinin ardından akşam namazı kılındı. Namazı mütakiben divanlar üzerinde karşılıklı tanışma, görüş alışverişinde bulunma ve güncel meselelere dair istişarelerle uzun boylu konuşmaların  yapıldığı etkinlik gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

25-03-202425-03-202425-03-202425-03-202422-03-2024